Ingemar Basth bloggar

Ingemar Basth bloggar

Om politik bland annat

Bloggen tar upp lite av varje under olika ämnen. Mest politik och en grön sådan.
Lite länkar: mpulricehamn, mp i Ulricehamn på Facebook,

Sverigedemokraternas dubbla agenda

ÖvrigtSkapad av Ingemar basth ons, juli 27, 2011 07:51:46
Någon som tror att Partipolitruck Åkesson i SD menar vad han säger då han tar avstånd från SD-politikern Erik Hellsborns inlägg om massmördaren i Norge? Vi står inte bakom det här säger Åkesson ,,Ok.. Låt oss titta på FILM!

Läs också gärna Politometern

Vi tycker inte att Islamiseringen är ett problem påstår nu då vår käre Åkesson och hans propagandastab. Någon som tror dem? Inte jag...Men för att återgå till Hellsborn så saxade jag lite ur hans senaste inlägg...

"Hat är okej så länge det riktas mot det som DOM ogillar)"Jaha det är ok att hata invandring och Islam men inte invandrare och muslim? Det blir liksom lite konstigt om jag hatar t.ex Hellsborns uttalande och han själv ska kopplas ifrån det han sagt, eller? Har man inget eget ansvar för vad man utrycker , eller?

"Men det finns också dom som klappat mig på axeln och uttalat sitt stöd, vilket förstås är skönt i en stund som denna..."Vi vanliga normalt tänkande svenskar förstår ju givetvis att egentligen tycker SD som Hellsborn men kan inte öppet säga det.. Det finns dessutom fler som tycker som Hellsborn, himmel!!

Vad gäller partistyrelsens uttalande är det inget jag hyser agg över. Deras uppgift är att göra vad som är bäst för partiet, och det är vad dom gör.Nä just det. Oavsett vad man egentligen tycker så ska man göra det som gynnar ett ökande väljarstöd även om det innebär att man egentligen inte säger sanningen utan ljuger så det står härliga till.

Allvarligt är dessutom att Hellsborn enligt uppgift sitter som nämndeman. Frågeställningen gäller inte bara migrationsdomstolarna utan rättsäkerheten i övrigt,,, Läs länken

  • Kommentarer(0)//blogg.ingemarbasth.se/#post221