Ingemar Basth bloggar

Ingemar Basth bloggar

Om politik bland annat

Bloggen tar upp lite av varje under olika ämnen. Mest politik och en grön sådan.
Lite länkar: mpulricehamn, mp i Ulricehamn på Facebook,

Rik på min blogg!

ÖvrigtSkapad av Ingemar basth ons, mars 26, 2008 12:32:44

Inte jag inte men Blondinbella tjänar storkovan på sin. Bloggen diskuterar oväsentligheter och hur vederbörande lever sitt onödighetskonsumerande liv. Stora ord hörs från dem som tycker att det är helt ok att tjäna pengar på detta sätt och Blondinbella är en bra förebild säger en del.

Öhhh, jaha,, att leva hårt, konsumera det man inte behöver, sponsrad av företag är höjden av lycka... Vart är vi på väg?

Något som jag inte tycker är ok är att Blondinbella är ett företag i lönndom. Det är inte helt klart, utan besöker man sidan kan man tro att det är som vilken blogg som helst. Smart affärsidé säger någon. Tveksamt säger jag. Visst står det ab på sidan lite försynt någonstans men inte är det speciellt tydligt.

Jag vill veta när det är reklam, information eller bara rent personligt.... För det styr hur jag förhåller mig till saker och hur det framställs. Tänk dig följande: Du går till doktorn som säger att du är lite dålig. Oj säger du. Men jag har ett piller som hjälper. Ta det här i en månad så blir du bra. Lite dyrt men bra!

Så går du glatt till apoteket och köper din medicin som är onödigt dyr just därför att doktorn är sponsrad av det läkemedelsbolag vars piller du just köpt. Blåst? Ja absolut men det kan du inte veta för doktorn sa inget.....
Blondinbella är lite samma koncept. Förtäckt reklam......

Du får inte länken till bellas blogg utan till:
Jag gillar nog inte bella så mycket..

  • Kommentarer(0)//blogg.ingemarbasth.se/#post27