Ingemar Basth bloggar

Ingemar Basth bloggar

Om politik bland annat

Bloggen tar upp lite av varje under olika ämnen. Mest politik och en grön sådan.
Lite länkar: mpulricehamn, mp i Ulricehamn på Facebook,

Inte alls varmare?

MiljöSkapad av Ingemar basth ons, mars 26, 2008 17:22:53

Debatten om klimatet har nu börjat ifrågasättas. Ett antal politiker forskare och andra har börjat tvivla på uppvärmningen. De presenterar diagram undersökningar och hittar ofta de mest möjliga omöjliga eller möjliga scenarier kring att uppvärmningen bara är en tillfällighet och att vi människor inte har påverkat klimatet alls. Om detta tvistar nu de lärde.

En moderat riksdagsman i Ubbhult har snart i vartannat inlägg ifrågasatt uppvärmningen... Nu kan man kanske göra det och räkna sig trött . Men är inte problemet egentligen mycket större än så... Menar dessa kritiker att vi kan köra som förut och bränna på?
Är vårt sätt att leva hållbart om inte kom med ett alternativ. Jag tycker det hela är ganska dumt att skjuta på pianisten.Vore det inte bättre och tänka lite mer hållbar utveckling. Nä då drar man på med kärnkraft. eller fortsätt elda olja eller gud vet vad...

Men blir det inte varmare då? Åtminstone verkar det väl så, eller? Breder inte öknen ut sig blir det inte mer missväxt. Nyttjas inte arelaler för energiproduktion och hänsynslös virkesproduktion , råmaterial, olja , kol, uran pumpas ut allt fortare ur jordskorpan,,osv Är inte det något att diskutera i allra högsta grad?


Jag blir så trött.. smiley

Kika in på en tvivlare:
moderna-myter

Kika på en troende skara
naturskyddsföreningen


  • Kommentarer(3)//blogg.ingemarbasth.se/#post29