Ingemar Basth bloggar

Ingemar Basth bloggar

Om politik bland annat

Bloggen tar upp lite av varje under olika ämnen. Mest politik och en grön sådan.
Lite länkar: mpulricehamn, mp i Ulricehamn på Facebook,

Lassalyckan och vägskäl

Lokal politikSkapad av Ingemar basth tor, september 15, 2011 16:23:07
Då Lassalyckan skulle byggas gjordes det ett antal utredningar om hur vägar skulle dras inte minst Sanatorievägen och hur området vidare skulle exploateras. Plötsligt fick Weland stål kalla foten och Per Johansson moderat politiker och numera också drivande av det Nya Kurhotellet sa att att om detta visste man inget eller så hade man inte förstått eller så hade man inte varit så engagerad,,eller,, eller,,,eller..


Jag säger på rak svenska, För "h-vete" skärp er... Att hävda att man inte fått information faller på sin egen orimlighet. I dagens UT visar det sig att man fått information men uppenbarligen inte läst det hela... Vad gör man på de politiska mötena? SOVER!?Hämtar arvodet och rullar hem? Det finns handlingar långt tillbaka i tiden om vad som skulle ske med Lassalyckan och trafiksituationen.. Läs gamla fullmäktigeprotokoll om inte annat...


Jag kan dessutom upplysa om att det vid ett flertal tillfällen delats ut handlingar och dessutom diskuterats i olika forum... Dessutom har närliggande fastighetsägare fått säga sitt. Nu så vill då kommunen stoppa upp det gällande beslutet och ha vägen öppen tills vidare.


Det här gillar inte en del fastighetsägare som blivit lovade vissa saker. Som det nu ser ut bryter kommunen det som avtalats med vissa för att ensidigt gynna en part.


Det luktar värre än surt. Finns det ingen annan väg får väl det hela prövas i lag innan det sker några andra ändringar utanför protokollet.. Jag tycker att det hela är en jäkla soppa minst sagt. Vad tycker du?

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.